ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Πλέον οι σίτες σε παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες αποτελούν απαραίτητη προσθήκη για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο. Όλο το χρόνο και ειδικά τους ζεστούς μήνες που η χώρα μας διαθέτει μπόλικους, τα έντομα πολλαπλασιάζονται και εισβάλουν στο χώρο μας.

Στην εταιρεία μας θα βρεις ποικίλα συστήματα σίτας και προϊόντα αλουμινίου αλλά θα βρεις και έμπειρο τεχνικό προσωπικό για να προχωρήσει στην επισκευή και συντήρηση της σίτας σου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε ενημερώσει για την καλύτερη επιλογή και θα αναλάβει την σωστή επισκευή της σίτας σου. Κάποια είδη σίτας χρειάζονται ειδική μεταχείριση ή έχουν μικρά κουφώματα (όπως τα παράθυρα του μπάνιου) και γι’ αυτό πρέπει να τα αναλαμβάνει ο ειδικός για να μην προξενηθούν περαιτέρω φθορές.

Εμείς μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την επισκευή της σίτας σας με ανταλλακτικά στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και γρήγορη επισκευή. Αναλαμβάνουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τη σίτα σας με λογική χρέωση και άμεση λύση

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Είτε έχεις πρόβλημα με τη σίτα στο παράθυρο, την σίτα στην μπαλκονόπορτά σου, την εξωτερική σου πόρτα ή σε οιονδήποτε άλλο τύπο κουφώματος μόνο σε εμάς θα βρεις το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό με πολυετή πείρα που θα σε καθοδηγήσει για την εργασία που απαιτείται. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας έχουν αναλάβει ποικίλες περιπτώσεις και διαθέτουν την εμπειρία για κάθε τύπο επισκευής συστημάτων σίτας.

Με μια απλή παρατήρηση και μελέτη του χώρου αλλά και των κουφωμάτων σας και θα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε σταθερές ή συρόμενες σίτες, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καταλήξετε στο είδος σίτας που καλύπτει τις ανάγκες σας. Φυσικά, αναλαμβάνουμε και τη σωστή επισκευή για τις ήδη υπάρχουσες σίτες σας, σε πολύ λογικές τιμές.

Δε χρειάζεται να ψάξεις αλλού για τον ιδανικό επαγγελματία για σίτες σε παράθυρα, πόρτες και μπαλκονόπορτες για το χώρο σου. Επικοινώνησε μαζί μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από τους έμπειρους τεχνικούς μας!